divendres, 13 de març del 2009

L. J Smith (Lisa Jane Smith)

Despertar:Aquest primer volum ens porta fins a la ciutat de Fell's Church, situada a l'Estat nord-americà de Virgínia. Allà ens trobem amb Elena Gilbert, jove estudiant de secundària que, per la seva bellesa i pel seu caràcter, resulta ser la noia més popular del seu institut.

Malgrat la seva popularitat, Elena té els seus dubtes i els seus errors amb la vida que porta, segons podem comprovar al tafanejar entre les pàgines del seu diari, que s'intercala amb la narració en tercera persona. La història podria quedar aquí, en un drama de joves que intenten trobar-se a si mateixos, però llavors entra en joc Stefan Salvatore.

Aquest jove acaba d'arribar a la ciutat procedent d'Itàlia. En la nostra primera topada amb ell, sosté entre les seves mans un petit conill mort que ha utilitzat per alimentar-se. Sí, Stefan és un vampir, encara que sembla capaç de resistir la llum directa del sol.

Stefan comença a parlar amb Elena,amb el temps es va enamorant d'ella, i Elena no sospita res fins quan entre en escena el germà del jove: Damien. Tots dos competiran per ella, mentre una sèrie de misteriosos atacs comença a sembrar el terror per les tranquils carrers de Fell's Church.

L'obra de moment continua amb Furia, Conflicto, Despertar i Invocación.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada